marți, 22 iulie 2014

Conferinta Waldorf in Baia Mare

Va dau intalnire joi, 24 iulie, de la ora 17, in sala de conferinte a Bibliotecii Judetene "Petre Dulfu" din Baia Mare, la o conferinta despre pedagogia Waldorf (editez de pe telefon, nu pot pune hiperlink: https://www.facebook.com/events/1416864475229288/).  Directorul liceului Waldorf din Cluj-Napoca vine sa ne povesteasca despre aceasta metoda de educatie si (sper eu) sa ne si sfatuiasca in legatura cu pasii ce trebuie sa-i facem pentru a avea o scoala Waldorf in Baia Mare.

Intrarea este gratuita, nu va costa nimic sa veniti sa aflati daca aceasta filozofie s-ar potrivi si copilului vostru. Eu imi doresc foarte mult sa se deschida o scoala Waldorf pana merge Alex la scoala, pentru ca el e un iubitor, nu un luptator, el ar avea de suferit enorm in sistemul conventional de invatamant si nu si-ar atinge potentialul maxim. Pe David probabil il voi putea trimite si in jungla, nu va fi o problema. Insa Alex...

Haideti, trebuie sa le demonstram celor de la inspectorat ca suntem destui care ne dorim o scoala alternativa. Daca stati acasa si doar asteptati sa se deschida, e posibil sa nu se intample. Trebuie sa aratam ca suntem mai multi. Veniti joi la 17 la Biblioteca. (Zic eu care nu stiu sigur daca o sa reusesc sa vin :))), din cauza copiilor si a faptului ca sotul lucreaza pana la 18:30. DAR incerc si sunt trecuta de vreun an pe lista parintilor care isi doresc Waldorf in Baia Mare. Haideti macar virtual in grupul de Facebook Waldorf Baia Mare ca sa va treceti in tabelul parintilor doritori de Waldorf.)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...