duminică, 1 aprilie 2012

Haideti sa-i redam Gabrielei vederea!

Am primit un comentariu emotionant la o postare de pe blog. Venea din partea fiului Gabrielei, un fiu care vrea sa-si ajute mama prin toate mijloacele posibile:

"Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082."

Am citit pe blogul Gabrielei despre boala ei si despre cat e de greu fizic, nu numai orbirea in sine,  ci si durerea pe care o suporta.

Haideti s-o ajutam cum putem!

Cei care doresc să o ajute pe Gabriela Tudorache sunt rugaţi să doneze în contul:
 
BCR - Ploieşti , Str. Mărăşeşti, nr. 185
RO87RNCB0623123175680001 (RON)
RO60RNCB0623123175680002 (EUR)
SWIFT: RNCB RO BU
Titular cont Gabriela Tudorache. 

De asemenea, puteţi face donaţii online, însă mai multe detalii găsiţi pe blogul http://gabrielatudorache.blogspot.com/

In perioada 21 martie - 20 iunie puteti sa donati mult mai usor, prin Romtelecom, 5 euro:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...