vineri, 20 august 2010

Maine pornim

Maine mergem in Grecia! O excursie emotionanta, prima din lungul sir pe care le vom face impreuna cu puiul nostru! De atatea ori stateam in masina in drumetii si imi imaginam ca ma intorc in spate la un "Alex". Si cand ma intorceam atunci la bancheta din spate visam ca va fi si asa candva. Nu e chiar asa, pentru ca stau si eu cu el in spate :)). Dar Ii multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns si aici. Si Doamne ajuta sa fie bine.

Azi a venit si mami si fratello din excursia lor de doua saptamani. La inceput nu a recunoscut-o Alex, dar apoi incet incet a inceput sa zambeasca :).

Nu stiu cand voi mai putea intra. Acuma seara nu cred, ca bagam si laptopul in bagaj. Acolo va fi net, dar doar pe langa receptie, nu in camere. Si fiind cu un Alex nerabdator langa noi, nu vom putea sta pe net decat cat sa dam raportul rapid familiei ca suntem bine.

3 comentarii:

  1. Drum bun dragilor! sa va simtiti minunat in prima vacanta in trei!

    pupici multi!

    PS: eu tot o sa stau gramada pe blogul tau si o sa dau refresh-uri peste refresh-uri pana o sa apara o poza cu voi zambind si marea albastra albastra in spate:D

    multumesc ca mi-ai raspuns despre Manduca; te mai intreb una alta, cand te intorci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nici nu am apucat sa-ti urez concediu placut :( Te pup, sunt sigura ca va fi magnific!!
    Eu ma gandesc sa scriem aici una-alta, sa aiba Raluk ce citi cand se intoarce..:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumiiiiiiiiiiiimmmmmmmm!!!!

    >:D< >:D< >:D<

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...