sâmbătă, 19 iunie 2010

alte chestii adunate

Somn

Sau nesomn... azi-noapte de la 2 s-a trezit de tot, oricat am incercat amandoi sa-l adormim nu voia, nici plimbat leganat, nici cu tzitzi. Ni s-a mai intamplat in alte nopti sa adoarma dar sa se trezeasca inapoi, dar acum chiar nu adormea! Statea treaz in brate la noi! Si in pat se ridica direct in fundulet si incepea sa ne certe. Am mers iar la baie cu el, pentru ca daca m-a simtit/vazut pe intuneric ca plec de langa el a inceput sa planga rau rau... De la 3 jumate l-am pus asa treaz pe pat si am inceput sa-i masez burtica. Intr-o jumatate de ora a adormit, dar cand ma opream din masaj maraia si se trezea... La 6 a fost treaz de tot! :D

Papi

In shomoiog a primit la masa de fructe niste cirese. I-am dat separat de mar ca nu am stiut daca va manca. A papat de numa! Nici nu reusea sa inghita in ritmul in care storcea cu gingiile ciresele, asa ca am avut noroc cu "buzunarul" babeticii, care a strans excesul. Oricum tot s-a murdarit, si el si caruciorul, ca eram afara in curte la aer... Apoi i-am pus si maruc in shomoiog si nu a mai vrut decat vreo doua inghitituri. Era super satul dupa cirese.

La masa de legume tot mazare si dovlecel, sa vedem cum va fi noaptea asta. Ideea e ca si pe mine m-a durut ingrozitor burta aseara, cine stie de la ce, deci chiar daca l-a durut si pe el azi-noapte burtica, putea fi de la mine, nu de la mazare...

Alte chestii

Eu am facut azi prima data baie in balta noastra :D din vara 2008! A fost super! Eu cand am aflat de sarcina mergeam zilnic la inot. Apoi m-am oprit si pentru ca doctorul m-a sfatuit in primul trimestru sa ma las de sport, sa fac numai plimbari, dar si pentru ca am citit mult pe net cat e de periculos clorul. Pentru balta de acasa am sperat sa reusesc sa o mentin curata fara clor, cu un aparat de ultrasunete. Ei bine, nu s-a putut, dar am dat vina pe santierul care ne-a incurcat vara trecuta. Asa ca vara asta am mai facut o incercare. "Balta" pare mai limpede decat m-as fi asteptat (mai ales dupa ploile multe era verde verde verde). Mai are prin ea animalute, adica tot felul de gaze si viermisori, dar asta demonstreaza ca e bio, nu? :D Am zis ca ma bag eu prima sa vedem reactiile adverse, daca exista, si cand se mai incalzeste apa si aerul de afara, ma bag cu pui cu tot :).

Azi a fost racoare afara, dar dupa ce a trecut furtuna tot am mers sa ma balacesc. Apa rece, dar dupa ce m-am obisnuit a fost ok :D. A fost faaaaiiinnnn!!! Alex pe margine tot "hîîîîîî hîîîîîîîî hîîîîîî" (ma certa) si "mamaaaa".

Apropo de certat, a fost super distractiv acuma seara! El de mai demult maraie si face urat daca nu-l lasi unde vrea el, sa faca ce vrea el. Cand il ridici de la ceva ce il intereseaza, incepe sa planga :)). Dar acuma seara a fost si mai comic, ca mi-am dat seama ca doar la mine plange asa, catre locul unde nu este lasat. La altii plange cautandu-ma pe mine sa remediez problema. I-a luat Relu ceva din mana, si el a inceput sa maraie uitandu-se la mine si parca incercand sa-mi explice, sa-l parasca pe Relu :D. Total nepedagogic, am izbucnit amandoi in ras cand l-am vazut, Relu si-a dat seama ca Alex voia sa-l parasca, si mi-a zis ca voi avea mult de tras cu copilul asta :)))).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...